Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Op diverse vlakken zijn wij hier actief mee bezig. Allereerst zijn wij, op het gebied van duurzaamheid, grotendeels overgestapt op LED verlichting in het pand. LED verlichting heeft het grote voordeel dat de levensduur van de verlichting vele malen langer, de lichtopbrengst veel groter én het verbruik is aanzienlijk minder dan bij 'normale' verlichting. 

Door de vorig jaar gemonteerde lichtstraat in het dak van de werkplaats is het energieverbruik drastisch afgenomen en werken onze monteurs in een prettige werkruimte met veel "dag" licht!

Auto Rivano doet al jarenlang aan het scheiden van afval, maar heeft specifiek het scheiden van het oud papier een verdergaand doel gekregen. Wij hebben namelijk met een lokale sportvereniging, de afspraak dat wanneer onze container vol is, zij deze komen legen. Vervolgens leveren zij dit weer in, waar hun vereniging een leuke fee voor krijgt. Voor ons is het een kleine moeite om dit te doen, en de lokale sportvereniging wordt er financieel beter van: wederom een win-win situatie dus!