Duurzaam Ondernemen

Duurzaam ondernemen is het zoeken naar een evenwicht tussen winst, een beter milieu, tevreden en gezonde medewerkers en het leveren van een positieve bijdrage aan de maatschappij. 

Er dienen zich steeds weer nieuwe mogelijkheden en uitdagingen aan om de duurzame activiteiten opnieuw richting te geven. Bosch Car Service Rivano is hier continu mee bezig.

Ons pand aan de Noordmeerstraat is voorzien van vele hightech snufjes op het gebied van duurzaam ondernemen, zo wordt er veel gedaan aan energie besparen en gemakkelijk werken voor de monteurs. Alle afval stromen in het bedrijf worden gescheiden en afgevoerd door gecertificeerde partijen. 

Bij de verkoop van reparaties en onderhoud word gelet en gepleit voor stille en zuinige banden. Dat is ook weer onderdeel van 'Het nieuwe rijden'. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een roetfilter te laten monteren. Het vervangend vervoer bestaat uit de nieuwste en schoonste voertuigen die er te verkrijgen zijn. Natuurlijk hebben we ook fietsen als vervangend vervoer.

Ons bedrijf is betrokken bij de regio, zo worden bijvoorbeeld lokale sportverenigingen zoals bijvoorbeeld voetbalclubs in de regio gesponsord.


Met deze diversiteit aan punten probeert Bosch Car Service Rivano u zo goed mogelijk van dienst te zijn.